Bli återförsäljare för DSTX Körjournal

Är du intresserad av att utöka ditt sortiment och samtidigt hjälpa dina kunder att effektivisera sin verksamhet? Genom att bli återförsäljare för DSTX Körjournalsplattform öppnar du upp för en värld av möjligheter.

Varför bli återförsäljare hos oss?

  1. Öka din intäkt: Som återförsäljare till DSTX får du inte bara en del av vinsten, utan du har också möjlighet att öka din intäkt genom att erbjuda en eftertraktad digital tjänst.
  2. Hjälp dina kunder att spara tid och pengar: DSTX Körjournalsplattform är utformad för att förenkla hanteringen av körjournaler. Genom att erbjuda denna lösning hjälper du dina kunder att spara både tid och pengar.
  3. Skala din verksamhet: Genom att inkludera DSTX Körjournalsplattform i ditt utbud har du möjlighet att locka nya kunder och därigenom expandera din egen verksamhet.
  4. Stöd och utbildning: Vi erbjuder omfattande support och utbildning för våra återförsäljare. Vi finns här för att se till att du har alla verktyg och kunskap du behöver för att lyckas.

Hur fungerar det?

Att bli återförsäljare hos DSTX är enkelt och smidigt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kommer igång och vilka fördelar som kommer med att bli en del av vårt återförsäljarnätverk.

Vi ser fram emot att välkomna dig som återförsäljare för DSTX Körjournalsplattform och tillsammans hjälpa dina kunder att optimera sin verksamhet. Kontakta oss idag för mer information!

Återförsäljaransvarig

Petter Jakobsson

0720 - 70 64 44
petter@dstx.se